Kutipan Favorit :
"Aku memperlakukan setiap menit yang kuhabiskan bersama keluarga dan teman-teman bagaikan waktu-waktu yang sangat berharga. Aku memperhatikan wajah dan suara mereka dengan cermat, supaya tidak melupakan semua itu. Aku tahu aku takkan pernah melihat mereka lagi dan hal itu membuat hatiku pedih, tapi hal ini memang harus terjadi. Tidak ada jalan kembali." -Darren Shan-

Cirque Du Freak-Buku pertama Darren Shan Saga oleh Darren Shan

Wednesday, 20 March 2013

Wishful Wednesday [13]

Wah, wah. Sudah sampai angka 13. Angka sial? Tentu saja tidak.

Jadi, lanjut saja ke mimpi-mimpi membaca buku.

Angka 13 gak berarti wishnya sial jadi gak terkabulkan kan? Tapi memang ya, ada hubungannya dengan hal yang mengerikan...

 (sumber)

Let's start the story with the demon...




Grubbs Grady has stiff red hair and is a little big for his age, which means he can get into R-rated movies. He hates history and loves bacon, rats, and playing tricks on his squeamish older sister. When he opts out of a family weekend trip, he never guesses that he is about to take a terrifying journey into darkness. Hungry demons and howling werewolves haunt his waking nightmares... and threaten his life


 

Kernel Fleck has always known he's weird. He sees lights. Strange, multi-colored patches of light, swirling through the air. But it's not until a window opens into a demon world, with horrific consequences, that Kernel discovers his powers. As a Disciple, his mission is to hunt vicious, powerful demons to the death...
 

 

Lights. Camera. Slawter!

Grubbs Grady and his half-brother Bill-E are thrilled to join their uncle Dervish as onset consultants for the newest movie by cult horror producer David A Hayms. Shot in a deserted town renamed Slawter, the demon-themed movie is to be Hayms's masterpiece. But as strange incidents disrupt the set, Grubbs begins to wonder whether more than filming is afoot.

 



The fourth novel in this bonechilling series by Darren Shan, author of the New York Times bestselling Cirque Du Freak series, will keep readers turning page after horrifying page.

As demonic Fomorii ravage their land, Bec and a band of warrior companions leave their devastated rath to answer a plea for help. An orphaned priestess-in-training, Bec hopes the journey will help her solve the mysteries of her birth. But fighting demons has a steep price...



"Locked inside Dervish's study. Breath coming quickly, raggedly. Trembling wildly. I still feel sick and dizzy, but maybe that's fear. I force myself to breathe normally, evenly. When I'm in control, I study my reflection, looking for telltale signs. Am I turning into a werewolf? I don't know..."

Grubbs Grady has so far escaped the family curse, but when he begins to experience alarming symptoms at the onset of the full moon, he is scared that the jaws of fate are opening and about to swallow him whole.

He has cheated death, defeated demons, moved on with his life. But Grubbs is torn between the world of magic and his wolfen genes. Can he fight the beast inside or will he fall victim to his tainted blood?











One boy's life ripped to shreds before his eyes... One wrathful demon master hell-bent on revenge... An army of grisly Demonata on the rampage... It's the end of the world as we know it. The sixth novel in the chilling Demonata series by Darren Shan, author of the "New York Times "bestselling Cirque Du Freak series, will terrify readers long after the last page.


 
 The apocalypse came and the world burned. But it wasn't the end, and out of the destruction, new life has emerged. Bec is back to face the Demonata. After centuries of imprisonment, she's more powerful than ever, but the demons no longer stand alone.

Something has crawled out of the darkness with her. Lord Loss is no longer humanity's greatest threat...

As Bec's relationship with Dervish improves, werewolves and demons attack and she sends Shark and Meera through a window to another universe to seek Beranabus, and soon all must face an even greater force of evil, the Shadow.




As the mysterious Shadow builds an army of demons, Grubbs Grady and his team search desperately for answers. But when they follow up a new lead, it takes them to an old, unexpected foe - the Lambs.

"We spot the werewolves as we skim the treetops. Mutated, vicious, hairy monstrosities, all fangs, claws and muscles. The beast within me tries to force its way to the surface, howling silently at its warped brethren. I've never rid myself of the wolf..."











I know it's ridiculous. Lights can't whisper. But I swear I heard a voice calling to me. It sounded like static to begin with, but then it came into focus, a single word repeated over and over. Softly, slyly, seductively, insistently. 

"Come..." 


The Disciples are being manipulated by beings older than time. Only Kernel Fleck knows that something is wrong. But he is in the grip of a creature who cares nothing for the fate of humanity. Voices are calling to him from the darkness and he's powerless to resist.


Kernel has already been to hell and back. Now he's about to go further.




Beranabus and Dervish are gone. Bec has formed an unholy alliance with Lord Loss. Kernel is blind, held on Earth against his will. Grubbs is mad with grief and spinning out of control.

The demons are crossing.
The Disciples are falling.
The Shadow is waiting.

Welcome to the end.
 





Kenapa aku ingin membaca 10 buku mengerikan yang katanya isinya benar-benar bloody?

Kenyataannya adalah aku hanya tahu dua hal tentang buku ini. Yang pertama, buku ini ditulis oleh om Shan. Aku tahu dia dijuluki Master of Horror. Tapi bukan itu yang membuatku ingin membaca buku ini. Bukan gelarnya tapi apa yang telah ia lakukan padaku. 12 buku miliknya yang pertama kali kukenal menjadi buku-buku yang mempengaruhi banyak hal dalam hidupku. Tulisanku juga dipengaruhi olehnya. Kedua, buku ini tentang Demon. Percaya atau tidak aku membuka Google Translate untuk memastikan artinya.

Aku bisa mengira seperti apa horror di dalamnya. Tentu saja buku ini lebih mengerikan dari Darren Shan Saga. Aku ingin membacanya dan memilikinya. Aku ingin layak disebut Shanster.

Suatu hari nanti, mungkin aku akan diizinkan bertemu dengan om Shan lagi. Tapi tentu aku ingin dengan cara yang berbeda. Bertemu di Amerika mungkin, saat launching film yang merupakan adaptasi dari cerita yang aku tulis (amin). Dan aku yakin, aku butuh satu koper ekstra untuk membawa buku-buku milik om Shan.



Sekarang, yuk ikutan ber Wishful Wednesday!

  1. Silakan follow blog Books To Share – atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  2. Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan kenapa buku itu masuk dalam wishlist kalian ya!
  3. Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mr. Linky (klik saja tombol Mr. Linky di bagian bawah post). Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  4. Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)
 

6 comments:

Tezar said...

covernya kereeeeennnnnnnn

Ryana Maryana said...

Itu namanya serem, mas Tezar >.<

astrid said...

horror banget wishnya hari ini! banyak pula bukunya, jadi horrornya berlipat ganda, hahaha

Miss ZP said...

semoga cepat terwujud cita2 menjadi Shanster sejatinya :D

Ryana Maryana said...

Om Shan emang gitu mbak Astrid. Kalau bikin cerita serial, gak tanggung-tanggung. Ini mending 10, lha Darren Shan Saga ada 12 -_-

Ryana Maryana said...

amin :D

Post a Comment